Bienvenue chez Hairdo.be, votre salon mixte pour tous les styles et tous les ages...

  • nl
    • fr
    • en

A propos de Hairdo

 

« Hairdo.be is een nieuw gemengd kapsalon in de Fragnée buurt in Luik. Wij leveren vakwerk aan schappelijke prijzen. Wij bieden alle diensten aan zoals knippen, borstelen, watergolven, kleuren, scheren, vlechten…”

 

Onze zaak

 

Hairdo is een kapsalon voor mannen, vrouwen en kinderen in Luik, wij verzorgen uw haar en geven u het kapsel van uw wensen en dromen. Met meer dan 15 jaar ervaring is ons team van haarprofessionals gewend om alle haartypes te behandelen.

Hairdo biedt u een hoogwaardige service aan een eerlijke prijs. Om onze vrouwelijke en mannelijke klanten van dienst te zijn adviseren wij u over uw kapsel, uw kleur en de mogelijkheden van onze verschillende haarverzorgingen, aangepast aan uw hoofdhuid.

U kunt de aangeboden diensten en prijzen van ons kapsalon rechtstreeks op onze website raadplegen en contact opnemen met onze kappers voor meer informatie.

U kunt ook online reserveren via het boekingssysteem op onze website.

 

Het kapsalon

 

Hairdo is een kapsalon in Luik, gelegen op het Général Lemanplein 12b in 4000 Luik in de wijk Fragnée. We verwelkomen onze klanten in een warme en ontspannen sfeer met een inrichting die modern, chic en zeer netjes is. We maken er een erezaak van om onze klanten tevreden te stellen en we willen ook dat iedereen zich goed voelt in onze zaak. De sfeer is daarom erg ontspannen zodat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Onze kappers zijn allemaal gekwalificeerd en geven het beste van zichzelf om onze klanten tevreden te stellen. Onze kappers zijn ook adviseurs. We doen er alles aan om aan de eisen van onze verschillende klanten te voldoen en adviseren vanuit een professioneel oogpunt. We zorgen voor kwaliteit, knowhow en aandacht voor onze klanten in ons kapsalon te Luik. Het advies dat we onze klanten geven is erg nuttig voor hun, en stelt ons in staat om een steeds tevredenere en loyalere klantenkring uit te bouwen. Onze Loyaliteit voor onze klanten is dan weer beste manier om zeker te zijn van het resultaat en teleurstellingen te vermijden.

Onze klanten zijn niet alleen klanten. Iedereen wordt bij ons met respect behandeld en we besteden aan onze klanten de tijd die nodig is om ons werk goed te doen en vooral om iedereen tevreden te stellen.

 

Dameskapsalon

Wat uw stijl en haartype ook is, onze kappers luisteren naar u en passen, afhankelijk van uw wensen, de techniek toe die het meest geschikt is voor de realisatie van uw kapsel. Onder een persoonlijke service verstaan we bij Hairdo dat we u zowel adviseren over hoe u uw haar best kan laten knippen, wanneer u best naar ons salon komt en hoe u uw haar het best kan verzorgen in de dagen na uw bezoek.

Als Kapsalon voor alle haartypes voeren wij uw kapsel uit met behulp van eenvoudige technieken en onze ervaring van meer dan 15 jaar. Vertrouw ons en u zult er geen spijt van krijgen!

 

Herenkapsalon

In ons kapsalon creëren we ook kapsels voor mannen. Onze kappers maken alle kapsels met een schaar of tondeuse en zowel voor kort haar als voor lang haar. Of het nu gaat om een simpele snit of een complete transformatie, wij maken uw kapsel naar uw wensen.

 

 

Met of zonder afspraak, ons kapsalon in Luik is tot uw dienst om uw haar te knippen en u te adviseren.